“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kafiri e rrjep dhe e copëton kurbanin e muslimanit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (106)
Përktheu: Valdet Gashi
Pyetje: A më lejohet të marr ndihmë nga një person kafir për të rrjep dhe copëtuar kurbanin që e kam therur?
Përgjigje: Po, nuk ka të keqe në këtë.

Shpërndaje: