“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kë e telefonon nëse e ke ndonjë gjë të paqartë?

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: http://muqbel.org/sounds.php?sound_id=8

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Nëse e ke ndonjë gjë të paqartë, ti i telefonon dijetarëve të mëdhenj si Shejkh Ibn Bazin, Shejkh el-Albanin, Shejkh Salih el-Fauzanin, Shejkh Rabin apo vëllezërit të tjerë të nderuar.

Telefonoji dhe përfito prej tyre. Me këtë i këshillojë vëllezërit e mi të cilët i dua për hir të Allahut. E lus Allahun që ta ruaj fenë tonë, dhe ta bëjë që ne dhe ju të vdesim si myslimanë.

Shpërndaje: