Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kefara për personin i cili betohet në Allahun duke gënjyer

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’h-il-Mexhid (97)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Çfarë kefara (shpagim) duhet bërë personi i cili betohet në Allahun duke gënjyer?

Përgjigje: Ai duhet të kërkojë falje, i kërkon falje Allahut dhe pendohet tek Ai, dhe nuk vepron më gjëra të tilla. Po.

Shpërndaje: