Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këshilla e Imam Albanit lidhur me poligamin sot

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (33)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Unë nuk e këshilloj askë sot që të martohet me disa gra për shkak të vështirësive që martesa përmban. Përjashtimi i vetëm është personi që është në nevojë.”

Shpërndaje: