Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këshilla për ata të cilët thonë se pushtetarët janë fasikë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Ka disa prej kërkuesve të dijes, që thonë se pushtetarët janë bidatçi e fasik (të shthurur). Cila është këshilla juaj për këtë gjë?”

Përgjigje: ”Unë i këshilloj ata që të kenë frikë Allahun dhe të mësojnë para se të flasin. Ata duhet të mësojnë dhe të dinë se çfarë të drejta kanë pushtetarët. Ata duhet të dinë nivelin e tyre dhe mangësitë e tyre në dije. Dhe të merren vetëm me gjërat të cilën kanë dije.”

Shpërndaje: