Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këshilla për edukimin e fëmijëve

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: el-Lika esh-Shehri kaseta 15

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ulu me fëmijën tënd një orë në ditë dhe mësoja suren el-Fatiha, abdesin etj.  Ne i edukojmë fëmijët që ta adhurojnë Allahun, jo sepse ata duhet që të na furnizojnë neve në të ardhmen.”

Shpërndaje: