Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këshilla përkujtuese me rastin e varrimit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (603)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet që çdo herë të t’u ipen njerëzve këshilla përkujtuese në raste varrimi?

Përgjigje: Jo, jo nëse kjo ndodhë çdoherë. Por lejohet nganjëherë.

Shpërndaje: