Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kështu eliminohet vetmimi mes gjinive

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet’h-il-Mexhid (14)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul-7-2-1435_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A largohet të vetmuarit me një mashkull nëse gruaja është ulur në një makinë me djalin e saj pesë-vjeçar, por djaloshi është i vëmendshëm, dhe me një shofer?

Përgjigje: Vetmimi eliminohet vetëm kur personi i tretë është prezent, burrë apo grua, dhe është seksualisht i pjekur. Vetëm atëherë pushon veçimi.

Shpërndaje: