Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kështu trajtohet prindërit që nuk falen

Alameh Abdurr-Razak bin Afifi (v. 1415)

Burimi: Fataua ue Resa’il (1/194)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si trajtohen prindërit që nuk falen?

Përgjigje: Nëse prindërit, ose njëri prej prindërve nuk falet, ai duhet t’i thërrasë ata në namaz, t’i trajtojë mirë dhe t’i thërrasë në Islam. Kjo është më e mira që ai mund të bëjë për ta.

Shpërndaje: