Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kirurgji plastike pas dëmtimit të djegies

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (9)

Burimi:http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir–14340324.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam lëndime në dorën time pasi jam djegur në dorë dhe nuk mund të punësohem derisa të bëj një kirurgji plastike në dorë. A është e lejuar kjo?

Përgjigje: Po. Kjo është në rregull. Kjo është një lloj i mjekimit. Të lejohet që të largosh një shëmtim edhe nëse nuk e ke për qëllim të punësohesh. Ti largoje shëmtimin dhe defektin në qoftë se ke mundësi dhe kërko mjekim. Kjo është në rregull.

Shpërndaje: