Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Komentimi i ëndërrave nga Ibn Sirin?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (93)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Është e vërtetë se Ibn Sirin ishte ishte i ditur në lidhje me ëndrrat, por libri i cili i atribuohet atij në lidhje me ëndrrat nuk është i tij. Këtë libër e ka mbuluar rrjeti i marimangave në shtëpin time dhe unë nuk kam pasur ndonjë përfitim prej tij.”

Shpërndaje: