“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Komisioni i Dijetarëve të Mëdhenj janë dijetarët e mbretit?!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Data e fetvas: 9/11-1432 ose 6/10-2011

Burimi: http://alfawzan.ws/node/13518

Pyetje: “Çfarë është këshilla juaj ndaj atyre të cilët thonë se Komisioni i Dijetarëve të Mëdhenj janë dijetarët e mbretit?”

Përgjigje “Le të thotë çfarë të do. Ai do te jetë përgjegjës për veprimin e tij. Ai është përgjegjës për veten e tij dhe mëkati bie mbi të.”

Shpërndaje: