“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A janë Asnar-us-Sunnah në Egjiptë ndihmëtarët e Sunnetit?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (217)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Shumica nga Asnar-us-Sunnah në Egjiptë janë të rruajtur dhe ata e quajnë veten ndihmëtarët e Sunnetit.”

Shpërndaje: