Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Krishterët e Sirisë e dinë se çka është Islami

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (179)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Unë nuk mund ta imagjinoj se të krishterëve në Siri nuk i ka arritur thirrja Islame. Me thirrjen Islame e kam për qëllim se ata e dinë se feja jonë është në kundërshtim me idhujtarin në të cilën ata kanë ra, e jo që ata e njohin atë në mënyrë të detajuar.

Shpërndaje: