Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kryerja e haxhit dhe umres me para të huazuara me kamatë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (107)

Përktheu: Qamile Hajrullahu

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: I nderuar shejkh, Allahu të dhëntë sukses. Ky pyetës thotë:

A lejohet që një person të kryejë haxhin ose  umren  me para të huazuara me kamatë?

Përgjigje: Jo, Allahu nuk e pranon haxhin e tij, ose umren e tij të bërë me para haram.

Shpërndaje: