Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ku duhet të shikojë namazfalësi nëse ai qëndron para qabes?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (9)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–14340506.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ku duhet të shikojë namazfalësi nëse ai qëndron para qabes? A duhet të shikojë në të?

Përgjigje: Jo. Ai duhet të shikojë në vendin ku bën sexhde. Ai nuk duhet të shikojë qaben. Ai duhet të shikojë në vendin ku bën sexhde.

Shpërndaje: