Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ku jetonin populli i Lutit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (74), min: 1:03:30

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-25-01-1439H-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e vërtetë se populli i Lutit (alejhi-selam) kanë jetuar aty ku është deti i vdekur1?

Përgjigje: Po. Ky vend kziston. Tani është i njohur. Lokalicioni i popullit të Lutit është i njohur.

1 Shih: https://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Sea

Shpërndaje: