Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur bëhet nijeti për namaz?

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 39

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Sipas Malikive nijeti për namaz bëhet kur ngrihesh për t’u falur, apo kur të shkosh tek vendi i faljes.”

Shpërndaje: