“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kur duhet të lahet gruaja?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kur është një grua e detyruar të lahet?”

Përgjigje: ”Ajo duhet të pastrohet pas periudhës mujore, pas lehonisë, pas orgazmës dhe pas marrëdhënieve seksuale. Këto quhen ”papastërtitë e mëdha”. Ajo duhet të pastrohet pas papastërtisë së madhe.”

Shpërndaje: