Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur duhet therur kurbanin për bajram?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë do të ther kurbanin tim në ditën e dytë ose të tretë pas bajramit.

Përgjigje: Nuk ka të keqe në këtë, therja e kurbanit bëhet në ditën e bajramit dhe tri ditë pas tij, po.

Shpërndaje: