Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur lejohet të martohet shtatzëna e ve?

Imam Muhammed Nasir-ud-Din el-Albani (v. 1420)
Silsilat-ul-Huda uen-Nur (1079)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: O shejkh, gruas së cilës i vdes burri ndërsa ajo është shtatzënë, dhe ajo lind fëmijën dy, tri ditë pas vdekjes së tij, a mbaron periudha e saj e pritjes pasi që të lindë, apo?

Përgjigje: Sapo të lindë.

Pyetje: I lejohet të martohet sapo të lindë?

Përgjigjuni Po.

Shpërndaje: