Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur votimet janë të detyrueshme në vende kufri

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: http://alalbany.net/fatawa_view.php?id=2430

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Nëse muslimanët janë të detyruar të votojnë për një person të krishterë, pavarësisht nëse ata duan apo jo, dhe të gjithë janë të krishterë dhe dikush duhet të fitojë zgjedhjet, zgjidhet personi me të keqen më të pakët.

Shpërndaje: