Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kurani në vend të ziles në celularë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Leximet e Kuranit dhe lutjet e ndryshme të cilat i lëmë në vend të ziles në celularë, – a janë të lejuara?”

Përgjigje: “Nuk është e përshtatshme që përmendja e Allahut, Leximi i Kuranit apo duatë të lihen si zile për thirrje telefonike. Kjo gjë, nuk bëhet për shkak të dashurisë ndaj tyre apo për shkak të sevapeve, por për shkak të thirrjes telefonike. Andaj, për këtë duhet lënë ndonjë zile apo zë tjetër për gjëra të tilla.”

Shpërndaje: