Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kuranin apo teuhidin dhe besimin së pari?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (53)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cilës duhet t’i japë përparësi nxënësi i dijes: memorizimit të Kuranit apo mësimit të teuhidit dhe besimit?

Përgjigje: Le t’i bashkojë ato. Ai duhet t’i japë kohë njërës dhe tjetrës. Ka mjaft kohë dhe hamdi i përket Allahut.

Shpërndaje: