“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kush e lexon Kur’an-in vazhdimisht…

Muhamed ibën Ka’b el-Kuredhij, (Allahu e mëshiroftë) ka thënë:

“Kush e lexon Kur’an-in vazhdimisht, e ka mendjen e shëndoshë edhe nëse jeton dyqind vite.”

Burimi: El-Bidajetu ue-Nihajetu 9/270)
Përktheu: Besim Gjelaj
www.perlatmuslimane.com

Shpërndaje: