“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kush ha lakuriq nate?

Imam Abdullah bin Ahmad bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed (3/883)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1188 – E pyeta babanë tim (imam Ahmedin) nëse lejohet ngrënia e lakuriqëve të natës.

Ai u përgjigj:

“Kush ha lakuriq nate?”

Dukej se e refuzoi këtë.

Shpërndaje: