Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kush i merr mobilet dhe stolitë në rast divorci?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsiletul-Huda uen-Nur (438)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Kush i merr mobilet e shtëpisë në rast të shkurorëzimit të bashkëshortëve?”

Përgjigje: “I merr ai që i ka blerë ato.”

Pyetje: “Po rrobat e gruas dhe stolitë e saj kush i merr, kur dihet se burri është ai që ia ka blerë ato?

Përgjigje: “Ato i takojnë asaj.”

Shpërndaje: