Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kush ka nevojë për logjikën greke?

Shejkhul Islam Ahmed bin Tejmijeh (v. 728)
Burimi: Mexhmu-ul-Fataua (3/52)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com
 
“E kam ditur gjithmonë se as i mençuri nuk ka nevojë për logjikën greke dhe as budallait nuk i bën dobi.”

Shpërndaje: