“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kush peshon më shumë Tehjetul-Mesxhid apo sunneti i sabahut?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (229)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Dy rekate për xhaminë (Tehjetul-Mesxhid) peshojnë më shumë se dy rekatet para sabahut, sepse dy të parët janë të detyrueshme.”

 

Shpërndaje: