Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kushtet për të qëndruar në vendin e kufrit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (23)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tahid-25-07-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cilat janë kushtet për të qëndruar në vend kufri?”

Përgjigje: ”Qëndrimi duhet të jetë i domosdoshëm dhe feja duhet të praktikohet. Personi duhet të qëndrojnë aty vetëm për aq kohë sa është e nevojshme me kusht që ai gjithashtu ta praktikojë fenë.”

 

Shpërndaje: