Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kushtet për të qenë mahrem i gruas

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cilat kushte duhet të përmbush një person që të jetë mahrem i një gruaje gjatë ndonjë udhëtimi? A është një prej tyre që ai të jetë mysliman?”

Përgjigje: ”Po. Ai duhet të jetë mysliman, duhet të jetë mentalisht i shëndoshë dhe të jetë në moshën madhore. Mahremi duhet t’i plotësojë këto kushte për të qenë mahrem.”

Shpërndaje: