Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Largimi nga shtëpia e goditur me fatkeqësi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’h-il-Mexhid (40)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një person u zhvendos në një shtëpi ku hasi sëmundje dhe fatkeqësi të tjera. Tani ai dhe gjithashtu familja e tij kanë një qëndrim negativ ndaj shtëpisë. A i lejohet të braktis shtëpinë për shkak të kësaj?

Përgjigje: Po, i lejohet ta bëjë këtë. Ka shumë shtëpi të tjera. Le të ndërtojë një shtëpi të re ose të blejë një shtëpi të re për t’iu ikur problemeve.

Shpërndaje: