“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet gruas që nga shtëpia të falet pas imamit në xhami?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/liqu-%2020-08-1435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të falet pas imamit nga shtëpia, sepse ajo mund ta dëgjojë atë?

Përgjigje: Jo. Përjashtimi i vetëm është nëse shtëpia e saj është e ngjitur me xhaminë dhe ajo e sheh imamin ose xhematin pas tij. Në këtë rast i lejohet.

Shpërndaje: