“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Lëmosha, agjërimi, haxhi dhe leximi i Kuranit për prindërit e vdekur

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 1/874

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Birit i lejohet të jap lëmoshë, të agjërojë, të bëj haxh dhe të lexojë Kuranin për prindërit e tij të vdekur dhe ai mund ti bëj këto vetëm për ta dhe për askënd tjetër.

Shpërndaje: