Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lëngu i cili rrjedh nga gruaja, e cila është larë pasi të ketë kryer marrëdhënie intime

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: el-Lika esh-Shehri (38B)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Lëngu i cili rrjedh nga gruaja e cila është larë pasi të ketë kryer marrëdhënie intime, a e obligon që të lahet përsëri?

Përgjigje: ”Jo, ajo nuk obligohet që të lahet përsëri. Larja është obligim vetëm nëse ka pasur marrëdhënie intime, edhe në qoftë se ajo nuk ka arritur orgazmën. Gjithashtu, ajo obligohet për t’u pastruar nëse ajo e arrin orgazmën me apo pa marrëdhënie intime.

Shpërndaje: