“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i Kuranit gjatë periudhes mujore

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://alfawzan.ws/allmohadrat?page=1

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet femrës me cikël mujor, të lexojë Kuran dhe komentimin e Kuranit?

Përgjigje: Asaj i lejohet  leximi i komentimit të Kuranit. Por, asaj nuk i lejohet leximi i Kuranit për derisa ajo e ka ciklin e saj mujor.

Shpërndaje: