“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i Kuranit nga celulari duke qenë në gjendje të papastër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është vendimi mbi leximin e Kuranit nga telefoni celular në një gjendje të papastër?

Përgjigje: Telefoni celular nuk e merr gjykimin e Mus’hafit. Është e lejuar për ta prekur atë në një gjendje të papastër.

Shpërndaje: