Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

”Leximi i Kuranit nga personi xhunub”

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Edh Dha’îfah (6/8))

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

“Është e urryer për personin i cili është xhunub që të lexojë Kur’anin. Mirëpo, nuk ka argument që e ndalon këtë gjë.”

Shpërndaje: