Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i Kuranit nga personi xhunub

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani 

Burimi: edh-Dha’ifah 6/8)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Është e urryer (mekruh) për personin xhunub që ta lexojë Kuranin. Që kjo të jet e ndaluar nuk ka prova për këtë.”

Shpërndaje: