“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i sures el-Fatiha dy herë në të njëjtin rekat

Shejkh Hamd bin Atik 

Ed-Durar us-Sunijeh fi Axhuibah en-Nexhdijjeh Vol4. fq.298

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi në lidhje me atë që e lexon suren el-Fatiha dy herë në të njëjtin rekat gjatë një namazi farz?

Përgjigje: Kjo është në rregull.

Shpërndaje: