Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i sures el-Mulk para se të shtrihesh për të fjetur

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani  (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur nr (1018)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e vërtetë që Profeti (salAllahu alejhi ue selem) e lexonte suren ”el-Mulk” para se të shtrihej për të fjetur?”

Përgjigjja: ”Po. Ai nuk shtrihej për të fjetur pa e lexuar suren ”el-Mulk”.”

Pyetje: ”A e lexonte atë ndërsa ai ishte i shtrirë në dyshek?”

Përgjigje: ”Kjo [shtojcë] vjen nga ti, jo nga unë.”

Shpërndaje: