Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi më i mirë i Kuranit gjatë Ramazanit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Tefsir-ish-shejkh Muhammed bin Abdil-Uehab (6)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf–1430-8-13.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është më mirë të lexohet Kurani sa më shumë që të jetë e mundur në Ramazan apo të mësohet përmendësh dhe të përsëritet?

Përgjigje: Është më mirë që të lexohet sa më shumë që të jetë e mundur. Përsëritjet mund të bëhen gjatë tërë vitit. Është më mirë që të lexohet sa më shumë Kuran gjatë Ramazanit.

Shpërndaje: