Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi me zë të lartë për shkak të vesveseve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (70), min: 1.17.59

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%20-%2019%20-0%207%20-%201438.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Gjatë ditës është përcaktuar që namazet të lexohen në heshtje. A i lejohet njeriut që vuan nga vesveset që t’i lexojë ato me zë të lartë?

Përgjigje: Jo. Kjo e kundërshton sunnetin.

Shpërndaje: