Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i sures el-Kehf në mbrëmjen e të së enjtes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (13), min: 50.18

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdah%20Fiqh-26-10-1434.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e ligjësuar për të lexuar suren el-Kahf në mbrëmjen1 e të së enjtes?

Përgjigje: Po. Vërtet hadithet përbëhen nga dobësi, por ato forcojnë njëra-tjetrën. Pra mund të lexohet në mbrëmjen e të enjtes ose në të premten.


1 Pasi të ketë hyrë namazi i akshamit.

Shpërndaje: