Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lidhja e flokëve në një bishtalec apo një gërshetë të vetme?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (vdiq. 1421)

Burimi: http://www.ibnothaimeen.com/all/noor/article_4652.shtml

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë është gjykimi që gruaja të lidh flokët në një bishtalec apo një gërshetë të vetme?

Përgjigje: Unë nuk di të ketë ndonjë të keqe që flokët të lidhen në një bishtalec, apo në një gërshetë të vetme. Ndërsa ajo e cila mëson se ka ndonjë ndalesë për këtë gjë nga Sunneti, atëherë është e detyruar ta pasojë atë.

Shpërndaje: