Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Loja nëna, babai, fëmijët

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: www.sahab.net

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Kur fëmijët luajnë me njëri-tjetrin, ata kanë tendencë për të luajtur role të ndryshme kyçe si role të nënave, baballarëve dhe fëmijëve. A t’i lejojmë që ata ta luajnë këtë lojë apo jo?”

Përgjigje: “Unë mendoj se ata duhet të parandalohet nga kjo lojë, sepse kjo do të thotë se ata më në fund do të kenë marrëdhënie intime. Prandaj është më mirë për t’i ndaluar nga kjo.”

Shpërndaje: