Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Magjia e reale dhe magjia joreale

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Ka dy lloje të magjisë:

E para: Magjia e madhe e cila e nxjerr praktikuesin e saj nga feja.

E dyta: Lloji më i vogël i magjisë e cila është magjia joreale. Ajo nuk e nxjerr praktikuesin e saj nga feja. Por ajo mund të shpie në shirk të madh. Ajo është joreale dhe nuk është e vërtetë. Ndërsa magjia e vërtet (e madhe) mund të mbytë njeriun, të shkaktojë sëmundje dhe të ndajë burrin nga gruaja.

Shpërndaje: