Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Makami i Shiitëve e pranon jehudiun si themelues të Rafidave

Abdullah el-Mamakani (v. 1351)

Burimi: Tankih-ul-Makal (2/183-184)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Abdullah bin Saba është ai që blasfemoi dhe ekzagjeroi … Ai ishte ekstrem dhe i mallkuar. Prijësi i besimtarëve e dogji atë në zjarr. Ai pohoi se Aliu është Zot dhe profet.

Shpërndaje: