Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrëdhëniet intime nga prapa

Imam Muhammed bin Ibrahim Al esh-Shejkh

Burimi: Fetua ua rasa’il Shejkh MuhamMed bin Ibrahim (10/270)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për burrin që të ketë marrëdhënie intime me gruan e tij nga mbrapa në vaginë?

Përgjigje: Të gjitha lavdërimet i takojnë Allahut. Eshtë e lejueshme për burrin që t’i shkojë gruas së tij nga çdo drejtim përderi sa kjo bëhet në organin e saj gjenital nga del fëmija.

Allahu thotë:

”Gratë tuaja janë vendmbjellje e juaj, afrohuni vendmbjelljes suaj si të dëshironi.” [El-Bekare: 223]

Shpërndaje: