Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrëdhëniet intime në ditën kur kompenson një ditë të humbur të Ramazanit

Imam Is’hak bin Mensur el-Keusexh 
Burimi: Masailul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)
Darul-Hixhrah, 1425/2004
www.perlatmuslimane.com

668 (2) – Çka mendoni për njeriun i cili ka bërë marrëdhënie intime me gruan e tij, kur ai është duke kompensuar një ditë të humbur gjatë Ramazanit?

Imam Ahmedi tha: Ai nuk është i detyruar të bëjë shpagim për këtë. Shpagimi bëhet për shkak të shenjtërisë së Ramazanit.

Edhe Is’hak bin Rahoja e ka thënë të njëjtën gjë.

Shpërndaje: